Prekmurka Emina med tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija na Planet TV

Jožica Šemen – Emina je ena od 17-ih tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija na Planet TV. Jožica prihaja iz Velike Polane, rojena pa je bila 15.3.1981.

FOTO: The Biggest Loser Slovenija

FOTO: The Biggest Loser SlovenijaJožica je po poklicu kuharica, a tisti, ki jo bolje poznajo, vedo, da je globoko v sebi umetnica. Pevka, ki skozi glasbo razdaja svojo dušo. Tudi pri njej so se kilogramske tegobe začele v mladosti, a se jih je lotila trmasto in seveda na nepravi način. Zbolela je za anoreksijo in bulimijo ter potrebovala kar dve leti, da ju je premagala. Vse pa se je nanjo zgrnilo pred nekaj leti, ko je izgubila babico, svojo prijateljico in zaupnico. V nekaj letih si je nadela dodatnih 40 kilogramov, ki jih še danes nosi s seboj.

FOTO: The Biggest Loser Slovenija

FOTO: The Biggest Loser Slovenija

Trenutno je središče njenega življenja sin. On je tudi tisti, ki jo je nagovoril, da se prijavi v šov. In zdaj se ji zdi, kot da se ji vse možnosti odpirajo na novo. Tudi za tiste najbolj skrite želje, kot je dokončanje študija in opravljanje izpita za motor. Da ne bo, kot pravi, slučajno umrla, ne da bi sploh začela zares živeti.


FOTOGALERIJA: