VIDEO: Prekmurski 3×3 košarkarji se na finalni turnir pripravljajo z drugo spremljevalko Miss Slovenije!

Člani ekipe ulične košarke 3×3 GEZA PUB Beltinci se intenzivno pripravljajo na finalni turnir madžarskega državnega prvenstva v ulični košarki 3×3, ki bo to soboto na Trgu junakov v Budimpešti.
FOTO: Youtube

FOTO: Youtube

Prekmurski ulični košarkarji so trening pred odhodom na Madžarsko izkoristili še za snemanje promocijskega video posnetka z drugo spremljevalko Miss Slovenije, Patricijo Finster, ki prihaja iz okolice Gornje Radgone. Dolgonoga črnolaska se je povabilu z veseljem odzvala in povedala, da bi lahko fantom z veseljem pomagala tudi na igrišču, saj njena višina v visokih petkah krepko presega 180 centimetrov. Če ne na igrišču, bi pa zagotovo ob igrišču pritegnila pozornost igralcev nasprotnih ekip in tako bi imeli prekmurski streetballerji prosto pot za doseganje košev.


Beltinske košarkarje čaka težko delo, saj bodo ob izjemnem uspehu slovenske izbrane vrste na Eurobasketu 2017, zagotovo deležni trdnejše obrambe s strani nasprotnih ekip. Kot pravijo fantje jih ne more nič zmesti, razen kakšne lepotice kot v videospotu, ki si ga lahko ogledate v nadaljevanju. Snemanje je bilo zaupano Denis Horvatu iz ND Videostudija. Košarkarje lahko spremljate tudi na njihovi Facebook strani 3×3 GEZA PUB Beltinci.


VIDEO:


FOTOGALERIJA:


POGLEJTE TUDI:

VIDEO: Intervju z 2. spremljevalko Miss Slovenije, Patricijo Finster iz Polic pri Gornji Radgoni