Iščejo voznika, ki je zbil peško in jo pustil poškodovano na kraju nesreče

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba telesno poškodovana. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja in sedem kršitev javnega reda.

policija_113-620x465-620x465-800x445

Ob 02.23 uri so bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Serdica. Po dosedanjih ugotovitvah je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v peško in jo na kraju pustil poškodovano. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v soboško bolnišnico, kjer je ostala na zdravljenju. Neznanega voznika in ostale, ki bi imeli kakršne koli podatke o prometni nesreči prosimo, da pokličete na tel. št. 113 ali na najbližjo policijsko postajo.


S področja kriminalitete je bil v Moravskih Toplicah obravnavan vlom v osebni avtomobil. Neznani storilec je iz notranjosti odnesel denar in mobilni telefon. Soboški policisti so obravnavali še tatvino moškega kolesa in dve poškodovanji osebnih avtomobilov.

Javni red je bil kršen 5-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.


Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na pomurski avtocesti.