Mladi Pomurci in Prleški kvintet osvojili Ptuj!

Prleški kvintet in Mladi Pomurci so na tradicionalnem petkovem ptujskem Festivalu narodno zabavne glasbe pometli s konkurenco.
FOTO: Matej Trstenjak

FOTO: Matej Trstenjak

Za nova imena slovenske narodnozabavne scene so takšni odmevni festivali kot je ptujski, zelo pomembna prelomnica v njihovi karieri. Še posebej, če osvojiš kakšno nagrado in resnično navdušiš občinstvo. Mladi Pomurci so včeraj storili prav to. Udeležili so se ptujskega festivala in osvojili nagrado. In to zelo pomembno in morda najbolj vredno nagrado večera, nagrado občinstva, ki je bilo nad njimi res močno navdušeno. Nekaj podobnega se je zgodilo tudi z žirijo, ki ni mogla ostati ravnodušna in je Pomurcem ravno tako podelila še eno priznanje.


FOTO: Facebook

FOTO: Facebook

Tamara je bila na koncu večera seveda več kot presrečna, njeni fantje pa seveda tudi. Še posebej, ker so skoraj zamudili na nastop, saj so zaspali in jih je Tamara zadnji trenutek vrgla pokonci. Ali kot je povedala sama: “Ah, ti moja fantje, samo jezijo me, ampak jih imam rada najbolj na svetu.”

FOTO: Facebook

FOTO: FacebookPrleški kvintet je pobral kar tri nagrade v istem večeru, kar je fenomenalen rezultat in dokaz, da gre za izjemno dober in srčen ansambel, ki ga še naprej čaka več kot svetla prihodnost. Prleki so skupaj že mnogo let. Tako ali drugače. Z novimi in starimi člani, ki jih pač menjajo po potrebi. In ekipa, ki deluje zdaj, je resnično usklajena in takšna, da žanje uspehe, veliko nastopa in kaže, da je iz pravega materiala za dolgo kariero. Fantje in dekle so bili uspeha seveda več kot veseli, cela Prlekija pa je zdaj še bolj ponosna nanje.