VIDEO: Težko gostovanje Mure pri Iliriji v neposrednem prenosu na Sportklub 1 in na Pomurje24.si

Prva dva kroga sta za nami. Mura je zabeležila dve prepričljivi zmagi. Muraši so slavili v Ravnah na Koroškem, kjer so z 1 : 4 premagali domači Fužinar. Podoba zgodba je bila tudi na domačem igrišču, kjer so črno-beli ugnali še Radomlje s 4 : 0. Mura je po prvih dveh krogih najučinkovitejše moštvo lige z 8 doseženimi zadetki.
FOTO: ND Ilirija 1911

FOTO: ND Ilirija 1911

Podobno uspešni so bili muraši tudi med tednom na pokalni tekmi, kjer so 5 : 2 na domačem igrišču ugnali še enega drugoligaša – Zarico Kranj. V vrstah Mure je na zadnji tekmi izstopal napadalec Amadej Maroša, ki je zabil 3 zadetke in optimistično pričakuje tudi tekmo z Ilirijo 1911: »Vsakič želimo in iščemo zmago, zato upam, da se bomo tudi z gostovanja v Ljubljani vrnili z zmago. Televizijski prenos bo dodatna motivacija, vendar si želimo, da nas naši navijači spodbujajo in spremljajo tudi na gostujočih tekmah.«


Ilirija 1911 je sicer sezono pričela z zmago proti Krki s 4 : 1 in s porazom pri Taboru v Sežani s 3 : 2. Po vseh napovedih ekipa Ilirije 1911 sodi v vrh drugoligaške konkurence. Torej se obeta težek dvoboj ekip, ki imata visoke cilje. Tekma bo odigrana v ponedeljek, 21. avgusta 2017 ob 17. uri na stadionu Ilirija. Tekmo si boste lahko ogledali tudi v neposrednem televizijskem prenosu na programu Sportklub 1.


VIDEO: