Zaprli cesto za ves promet zaradi prometne nesreče

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri kazniva dejanja, dve prometni nesreči, dve kršitvi javnega reda in miru, eno poškodovanje vozila na parkirnem prostoru ter tri primere povoženja divjadi.

nesreca-policija

Na področju kriminalitete so  policisti PP Lendava obravnavali tatvino, policisti PP Gornja Radgona so v Paričjaku obravnavali poškodovanje tuje stvari, policisti PP Murska Sobota so v Beltincih obravnavali goljufijo in policisti PP IU MS so na avto cesti obravnavali tujca s ponarejeno listino.


Ob 15.49 uri so bili obveščeni, da je izven naselja Cankova prišlo do prometne nezgode. Ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila v ostrem desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom, kar pa je imelo za posledico, da je trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. V tej zvezi je nastalo za 6.000 EUR materialne škode, oba voznika in sopotnica v enem izmed avtomobilov pa so zadobili lažje telesne poškodbe. Z vozilom prve pomoči so bili prepeljani v bolnišnico Rakičan. Zaradi opravljanja ogleda kraj prometne nesreče je bila cesta za ves promet zaprta do 18.00 ure.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelja sta se ob intervencijah policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.


Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Murske Sobote.