Tjaša Tibaut se seli iz Pomurja

Pretekla sezona je prinesla spremembo na vrhu lestvice SŽNL, s tem pa je tudi v vrstah ŽNK TELEING GMT Beltinci napočil čas za svež veter.
FOTO: ŽNK Pomurje Beltinci

FOTO: ŽNK Pomurje Beltinci

V prihajajoče izzive vstopajo s še več mladostne zagnanosti in motivirani, da najpomembnejšo lovoriko po sezoni premora vrnejo v svoje vitrine. Pri lovu na že sedmi naslov državnih prvakinj, šestega v zadnjih sedmih letih, pa jim ne bo pomagala Tjaša Tibaut. Dolgoletna članica moštva se je odločila, da po uspešnih predstavah v žuto-plavem dresu sprejme nov izziv in se preizkusi v drugi sredini. Tjaša je bila ob Andreji Nikl edina, ki je aktivno sodelovala pri vseh šestih naslovih in zadnja v trenutni igralski zasedbi, ki se je leta 2006 veselila krstnega naslova, leto poprej pa tudi prve članske lovorike v zgodovini kluba – pokalnega naslova.


Reprezentantka Slovenije je v 194 prvoligaških tekmah dosegla 234 zadetkov. Ne gre pa pozabiti niti poletja 2014, ko se je ekipa tedanjega stratega Bojana Jančarja tudi s pomočjo Tibautove uvrstila med 32 najboljših evropskih moštev.