FOTO: Pester vikend na igrišču v Odrancih

Tudi na 23. izvedbi Ajdove noči so v Odrancih pripravili pester program in dogajanje. Dogajanje je bilo kot vedno prilagojeno vsem generacijam in za vse okuse.
FOTO: NK Odranci

FOTO: NK Odranci

Že v petek so pripravili tekmovanje v nogometu na milnici, animacijo za otroke in tekmovanje v kuhanju ajdove kaša. Za vse tiste, ki imajo radi lep stas in glas, poleg tega pa še dobro zabavo, je nastopila mega zvezda hrvaške estrade Lana Jurčevič. Pred nastopom hrvaške zvezde je za odlično uverturo v noro noč poskrbela skupina mladih fantov skupine Genial, ki preigravajo praktično vse, kar se za dobro zabavo spodobi.

FOTO: NK Odranci

FOTO: NK Odranci

V nedeljo je domači nogometni klub Odranci odigral prvo pripravljalno srečanje proti NŠ Muri. Odranci, ki so se v pretekli sezoni 3. SNL Vzhod do zadnjega kroga borili z Muro za končno 2. mesto in napredovanje v 2. SNL, so tokrat morali priznati premoč gostom iz Murske Sobote, ki so bili boljši za 5 golov. Za Muro so v polno zadeli: Saša Celec, Amadej Maroša, Žiga Kous, Rok Sirk in Luka Bobičanec. Odranci – Mura 0 : 5.


FOTOGALERIJA: