NASILJE: Nasilnežu izrekli prepoved približevanja staršem, bratu in babici

Pretekli torek so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč v katerih sta se dve kolesarki lahko telesno poškodovali, sedem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, dva požara, povoženje divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.
*Fotografija je simbolična.

*Fotografija je simbolična.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino sadik okrasnega grmičevja, tatvino delov s kmetijskega traktorja, tatvino moškega kolesa Treking, Speed Cross 5X, črno zelene barve, poškodovanje ročke za točenje goriva, kaznivo dejanje Goljufije, kaznivo dejanje Zatajitve in kaznivo dejanje Nasilja v družini. Nasilnežu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja staršem, bratu in babici.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Martjancih je prišlo do požara na osebnem avtomobilu s katerim se je pred tem lastnik pripeljal domov. Požar je pogasil lastnik vozila sam. Na vozilu je nastalo za okoli 2.000 EUR škode.


Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.