Zapeljal z vozišča in se prevrnil

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, osem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih in zasegli osebni avtomobil.
*Fotografija je simbolična.

*Fotografija je simbolična.

V obravnavanih prometnih nesrečah je bil en udeleženec telesno poškodovan. Izven naselja Kuzma je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo. Voznik je utrpel lahko telesno poškodbo. Materialne škode je za 3500 EUR.

S področja kriminalitete v Martjancih obravnavana tatvina kovinske rešetke, v Črenšovcih je bil odkrit bankovec za 50 EUR  za katerega se sumi, da je ponarejen, v Murski Soboti obravnavana tatvina v trgovini in v Gornjih Slavečih poškodovanje tuje stvari. Na pomurski avtocesti obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejeno vozniško dovoljenje. Na območju M. Sobote obravnavan še vlom v poslovni prostor in goljufija pri nakupi stroja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Na območju Ljutomera je bil kršiteljici zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.


Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.