ZAPORA CESTE: Na prehodu za pešce zbil peško

Na cesti Murska Sobota – Beltinci je popolna zapora ceste zaradi prometne nesreče.
FOTO: youtube

FOTO: youtube

Ob  8.37 uri je v Lipovcih voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčil v peško. Voznik, ki je pripeljal iz smeri Beltinci je zadel peško s sprednjim levim delom avtomobila. Žensko je po trčenju zbilo nekaj metrov po cestišču.

Z  ogledom  kraja  prometne  nesreče  je  bilo ugotovljeno, da se je voznik osebnega  avtomobila  peljal  na  relaciji Beltinci – Lipovci. Na označenem prehodu  za pešce v Lipovcih je trčil v 67-letno peško, katera je prišla iz smeri BS OMV (iz voznikove leve strani). Peška je bila z reševalnim vozilom odpeljana  v Splošno bolnišnico Murska Sobota. Po podatkih je  utrpela hude telesne poškodbe in je v življenjski nevarnosti.

Kraj  prometne  nesreče  sta  si  ogledala  preiskovalni  sodnik in državna tožilka. Cesta na tej relaciji je zaenkrat še zaprta za ves promet.

Zaradi  razjasnitve  okoliščin  prometne  nesreče  policisti  pozivamo  vse očividce, da nam posredujejo informacije na tel. št. 113 ali se oglasijo na PPP Murska Sobota, Ulica arhitekta Novaka 11, Murska Sobota.


Lansko leto smo poročali o tragični prometni nesreči na isti relaciji, ko je voznik traktorja povozil kolesarja:

-> S traktorjem do smrti povozil kolesarja