AFERA: Melania in Donald Trump se ločujeta!

Po pisanju švicarskega časnika NZZ NEWS, ki ga povzema tudi oe24 naj bi se prva dama ZDA Melania Trump in predsednik ZDA Donald Trump že dogovorila o ločitvi. Švicarski mediji se pri tem pozivajo na vire iz ZDA, predvsem na Clauda Taylorja, nekdanjega sodelavca v predvolilnem štabu Hillary Clinton.

melania-trump-affair-head-tiffanys

Taylor trdi, da je dobil zaupne informacije o tem, da sta Donald Trump in Melania Trump že podpisala dokumente za ločitev. Da nekaj v zakonu škripa je bilo sicer res opazno že od začetka Trumpovega predsedniškega mandata. Donald Trump je ob maši Franklina Grahama na dan inavguracije Melanii v nekem trenutku dejal nekaj zelo grobega, kar so zabeležile kamere. Melania je nato čez nekaj časa s pomočjo svojega uradnega računa “všečkala” zapis na socialnih omrežjih, ki je govoril o težavah v njenem zakonu, nato je ob obisku predsedniškega para pri Baracku Obami in njegovi soprogi Donald Trump kar nevljudno “pozabil” na Melanio in jo pustil, da gre sama z darilom za Michelle Obama kar nekaj metrov za njim, Melania pa je tudi ob nedavnem obisku Izraela očitno zavrnila ponujeno roko Donalda Trumpa. Oba tudi živita ločeno, ker je Donald v Washingtonu, Melania pa v New Yorku, kar govorice zgolj še podžiga. Melania je sicer načrtovala selitev v Washington preko poletja.

Nekaj novih informacij o tem je podala tudi pisateljica Monica Byrne, ki je na tvitru objavila, da naj bi imela Melania že “veliko let” afero z vodjo varnostnikov v Trumpovi stolpnici, kar naj bi vedel tudi njen soprog. Oba naj bi menda imela že v času predsedniške kampanje dogovor, da se ločita, če bo Donald izgubil volitve. ker pa je Donald zmagal ta dogovor ni mogel biti uresničen. Monica Byrne je dejala, da svojega vira ne more izdati, je pa izzvala novinarje, da zgodbo preverijo. Prav tako je priznala, da ni nepristranska, pač pa da upa, da bodo novinarji pri razkrivanju domnevne afere “pospešili hitrost Trumpovega samouničenja.”

FOTO: splet

FOTO: splet

Povsem mogoče je, da bodo Trumpovi sodelavci vse te namige označili za “lažne novice”, vendar doslej tega še niso storili. prav tako je res, da je že pred časom časnik Vanity Fair objavil dolg članek, v katerem je naštel številne napetosti, ki jih je v življenje Melanie in Donalda Trumpa prinesla predsedniška kampanja in nato vloga prve dame ZDA. Po oceni Vanity Fair ima tudi Melania, ne glede na to, kako vzdržljiva se zdi, “točko zloma.”

“Nesrečnost Melanie in očitno pomanjkanje bližine znotraj para sta postala bolj opazna. Kljub zagotovilom njene tiskovne predstavnice Stephanie Grisham, da Melania opravlja vlogo prve dame največ znakov kaže na očitno pomanjkanje interesa. In čeprav ga. Grisham trdi, da gospa Trump načrtuje preselitev v Belo hišo takoj, ko njun sin Barron konča šolsko leto, nekateri znaki kažejo, da se ji posebej ne mudi,” je ocenil Vanity Fair.

Vendar pa je potrebno ta poročila ocenjevati z nekaj “rezerve.” Donald Trump naj bi po poročanju drugih ameriških medijev v zadnjem času upošteval tudi nekatere nasvete Melanie, predvsem glede dela njegovega komunikacijske skupine, kar bi bilo nenavadno če bi se res ločevala, spletna stran “Gossip Coop“, ki odkriva netočne novice, pa je že odkrila, da je tabloid US Weekly, ki se pojavlja tudi ob sedanjem poročanju o ločitvi, v preteklosti že napačno poročal tudi o tem, da se Melania ne namerava seliti v Washington. Prav tako je potrebno upoštevati, da sta omenjeno “novico” oziroma “lažno novico” sporočila osebi, ki Donalda Trumpa očitno ne marata.

tatrenutek.si