Med državnimi prvaki v naslednjih dveh sezonah tudi Prekmurec Uroš Pavlović

Ljubljančani nadaljujejo s sestavo ekipe za prihodnjo sezono. Za dve leti se jim bo pridružil še en nosilec srebrne medalje z zadnjega evropskega prvenstva, srednji bloker Uroš Pavlović.
FOTO: ACH Volley

FOTO: ACH Volley

Prekmurec, ki je reprezentančni dres najprej oblekel v mlajših selekcijah košarkarske reprezentance, je svojo odbojkarsko kariero začel pri murskosoboški Panviti, nato pa je v sezoni 2015/2016 prvič zaigral v tujini za avstrijsko Posojilnico AICH / DOB.  Na avstrijskem Koroškem je ostal dve sezoni in v tem času dvakrat osvojil naslov državnih podprvakov ter se preizkusil v  pokalu CEV. Sedaj pa se zopet vrača v Slovenijo, saj je 25-letni odbojkar z oranžnimi zmaji podpisal dvoletno pogodbo.

Sodelovanja z njim se veseli tudi glavni strateg Zoran Kedačič, ki je ob tem povedal: »Vesel sem, da nam je po odhodu Jana Kozamernika uspelo hitro zapolniti mesto srednjega blokerja in v naše vrste pripeljati Uroša Pavlovića, ki ima izkušnje tako iz evropskih klubskih tekmovanj kot iz reprezentance. Kljub temu pa gre še vedno za mladega igralca, ki si želi v dresu ACH Volley-a napredovati in igrati na najvišjem nivoju.«