POSNETEK: Jože Činč ganjen zasnubil Simono preko radijskega etra

Poslušalci Radia City so bili to jutro priča snubitvi pomurskega glasbenika Jožeta Činča, ki je svojo srčno izbranko zasnubil preko radijskega etra.
FOTO: Jože Činč Facebook

FOTO: Jože Činč Facebook

To jutro je Simono presenetil klic z Radia City. Voditeljska zasedba v sestavi Natalija, Bor in Dejan je Simoni najprej sporočila, da jo ob dnevu žena obdarjujejo z vikend paketom v Termah Vivat. Ko so presenečeno Prekmurko povprašali, kaj je njena sanjska destinacija, jim je zaupala, da so to Maldivi, takoj za tem pa so ji voditelji zaupali, da jo čakajo tudi že letalske karte za to rajsko destinacijo.

Presenečenje ji je pripravil njen partner Jože Činč, ki se je v tistem trenutku vključil v radijski eter in ganjen povedal, da mu Simona pomeni vse in da z nobenim denarjem ne more kupiti tega, kar mu je dala. S tresočim glasom je povedal: »Ti si tista, ki si zaslužiš vse … Prosim mej me, prosim … rad te imam ful.« Prekmurka se Činčevi potezi ni mogla upreti, v smehu mu je povedala, da »bo dobil po riti«, nato pa na Činčevo snubitev rekla »ja«.

Vir: Pomurec.com

Poglejte tudi: Jože Činč jo je objavil in Činč in Simona, iskrena in resnična ljubezen!

POSNETEK: