Viktorji aprila v Portorožu, Žarometi februarja v Ljubljani, NAJ GLASBENIK & IME POMURJA marca v Lendavi

Pred časom smo v članku z naslovom, Viktorje bodo nadomestili Žarometi? Se medijska “vojna” nadaljuje?, poročali o usodi medijskih nagrad Viktorji. Nekaj časa je kazalo, da podelitve Viktorjev ne bo, vendar tokrat je postalo jasno, da Viktorji bodo in sicer meseca aprila v Portorožu pod okriljem podjetja Večer revije d.o.o..
FOTO: lokalno.si

FOTO: lokalno.si

Že dlje časa je jasno, da smo dobili tudi novo prireditev s podelitvijo medijskih nagrad in sicer Žarometi, pod katero se podpisuje družba Media24. Te bodo podeljevali letos prvič in sicer meseca februarja v Ljubljani.

Žarometi

Tudi Pomurci bomo podelili pomurske nagrade popularnosti in sicer pod nazivom NAJ GLASBENIK & IME POMURJA 2016. Prireditev bo v soboto, 25. marca 2017 v Gledališki in koncertni dvorani v Lendavi. Več o prireditvi boste lahko kmalu našli s klikom na to povezavo. Vstopnice lahko že rezervirate tako, da pošljete svoj kontakt na elektronski naslov Pomurje24@gmail.com.

logo pomurje24 - Kopija (2)

Nominiranci v kategoriji NAJ GLASBENIK POMURJA 2016 so bili: Ethnotrip, Mladi Pomurci, Nika Zorjan, Nina Brasseur, Prekmurska godba Bakovci, Samo Budna in Vokalna skupina BeleTinke. Nominiranci v kategoriji IME POMURJA so bili: Nina Brasseur, Miškino gledališče iz Lendave, Rokometni klub Pomurje, akrobatski pilot Peter Podlunšek, Ženski nogometni klub Pomurje Beltinci, politik Mag. Dejan Židan, judoist Adrian Gomboc, duhovnik Dejan Horvat, nogometni sodnik Robert Vukan in podjetje ROTO d.o.o..

FOTO: Gledališka in koncertna dvorana Lendava

FOTO: Gledališka in koncertna dvorana Lendava

Na prireditvi NAJ GLASBENIK & IME POMURJA 2016 bodo nastopili tudi posebni glasbeni gostje iz sosednje Hrvaške: ena izmed najpopularnejših klapskih zasedb, Klapa Maslina, tenorist Marko Škugor, međimurska legenda Ivan Mezga in tamburaši HKD Pomurja iz Lendave, ki bodo na svoj način predstavili tudi nekaj znanih slovenskih skladb.

FOTO: Pomurje24.si

Več o prireditvi boste lahko kmalu našli s klikom na to povezavo. Vstopnice lahko že rezervirate tako, da pošljete svoj kontakt na elektronski naslov Pomurje24@gmail.com.

FOTOGALERIJA:

VIDEO:


NOMINIRANCI: