Ogenj je popolnoma uničil avtomobil

Preteklo sredo so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, ki so končale le z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, tri kršitve javnega reda in miru, požar na osebnem avtomobilu, zasegli osebni avtomobil, ugriz psa, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in povoženje divjadi.
FOTO: PGD Gornja Radgona

FOTO: PGD Gornja Radgona

Na področju kriminalitete so obravnavali poskus vloma v nenaseljeno stanovanjsko hišo in sprejeli prijavo kaznivega dejanja Nasilja v družini.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V naselju Grabonoš je med vožnjo prišlo do požara na osebnem avtomobilu. Zagorelo je v predelu motorja. Požar so dokončno pogasili domači gasilci. Škode na osebnem avtomobilu je za 1.500 EUR.

V Veliki Polani je na dovozu stanovanjske hiše pes mešanec, v predel noge ugriznil dostavljalca pošte. Navedeni je iskal zdravniško pomoč v bolnišnici. Lastniku je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o zaščiti živali.

Ker voznica osebnega avtomobila za vožnjo ni posedovala  ustreznega vozniškega dovoljenja, ji je le ta bil zasežen in odpeljan k pogodbeniku v hrambo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP MUrska Sobota.

FOTOGALERIJA: