FOTO: Mišo, Dražen & Ivana navdušili v Murski Soboti

Minuli vikend je v Murski Soboti nastopil nesporni kralj hrvaške estrade – Mišo Kovač.
FOTO: Facebook

FOTO: Facebook

Legendarni Mišo Kovač je najuspešnejši glasbeni izvajalec iz območja bivše Jugoslavije, ki je v svoji 47-letni karieri prodal več kot 20 milijonov plošč, osvojil nešteto nagrad in se upravičeno zasidral na prestolu kot eden najbolj markantnih in karizmatičnih hrvaških pevcev. Vrhunec svoje popularnosti je doživel konec preteklega stoletja in vse do danes uspel obdržati status kralja hrvaške estrade, kateremu zvesto sledi množica oboževalcev vseh generacij.

Le kdo ne pozna njegovih uspešnic ‘Ostala si uvijek ista’, ‘Svi pjevaju’, ‘Ako me ostaviš’, ‘Ja nemam razloga da živim’, ‘Ti si pjesma moje duše’ ter še mnogih drugih.

FOTO: Facebook

FOTO: Facebook

Prav tako je na istem odru nastopil pevec, ki ga je publika mrzlično pričakovala. To je bil eden in edini Dražen Zečić.  Za dodatno dobro zabavo je poskrbela Ivana Kovač, znana kot vrhunska vokalistka, hčerka Miša Kovača.

FOTO: Facebook

FOTO: Facebook

Glasbeni dogodek je zaznamovala tudi dobrodelna nota. Vsak obiskovalec, ki je kupil vstopnico, je namreč s svojim prispevkom daroval v DOMNOV SKLAD. Ta sklad je bil ustavljen pred kratkim in bo financiral mlade, nadpovprečno inteligentne osebe, ki pa si zaradi pomanjkanja sredstev ne morejo privoščiti študija v tujini. Od vsake prodane vstopnice je šel 1 evro v Domnov sklad.

FOTOGALERIJA: