FOTO/VIDEO: KK Beltinci po dramatični končnici ugnali Adecco Old stars

Košarkarji iz Beltinec so na domačem terenu, z rezultatom 68 : 67,  po dramatični končnici ugnali mariborsko ekipo Adecco Old stars.
FOTO: Pomurje24.si

FOTO: Pomurje24.si

Edini pomurski predstavnik v štajerski ligi PARKL, KK Beltinci, so v svoji dvorani gostili izkušeno ekipo Addeco Old stars iz Maribora. Beltinški košarkarji, ki so v prvem delu rednega dela lige po podaljšku izgubili na gostovanju proti Addecu, se tokrat niso pustili zmesti. Beltinci so po dobrem začetku tekme povedli s petimi točkami razlike, vendar kljub temu na polčas odšli le s točko prednosti. Podobno je bilo v tretji četrtini, ko je vse kazalo, da bo tekma odločena že pred zadnjim delom tekme, se je pri samostojnem napadu, ob sedmih točkah prednosti za domače, poškodoval razpoloženi organizator igre “Žutih”, Ulaga. Gostje iz Maribora so to s pridom izkoristili in povedli. Beltinci so se zavedali izgubljene priložnosti in kljub nekaj napakam povedli v predzadnjem napadu na tekmi. Gostje so imeli še zadnji napad, 4 sekunde pred koncem tekme, ki ga niso izkoristili in tako so se domači košarkarji veselili pomembne zmage (68 : 67), ki jim omogoča dobro iztočnico za uvrstitev v kvalifikacije za 1. štajersko ligo PARKL.

FOTO: Pomurje24.si

FOTO: Pomurje24.si

Danes čaka Beltinec še večni derbi v ligi PKL in sicer ob 19:30 v športno dvorano Osnovne šole Beltinci prihaja ekipa KD Sobota. Ob 18:00 pa pri Bistrici gostuje PŠK Ljutomer. Lendava je ta krog prosta.

FOTOGALERIJA:

VIDEO: