Najtežji del sezone se začenja z dvema novima okrepitvama

Jutri se za igralke Pomurja začenja najtežji del sezone – zimske priprave na nadaljevanje sezone. Dekleta se bodo zbrala ob 16.30 uri in opravila uvodna testiranja. Prvi resni treningi čaka igralke že v soboto, ko se bodo že navsezgodaj zbrale v Športnem parku Beltinci.
FOTO: ŽNK Pomurje Beltinci

FOTO: ŽNK Pomurje Beltinci

Zdaj je več ali manj jasno, da bodo na jutrišnjem uvodnem treningu izbrane članske vrste videli tudi dva nova obraza. Igralkam Pomurja se bosta namreč pridružili, donedavni soigralki pri romunski prvoligaški ekipi ASA Tagru Mures, reprezentantki Srbije, stara znanka slovenskih nogometnih zelenic, 25-letna napadalka Biljana Bibi Bradić in 25-letna obrambna igralka Nikoleta Nikolić.

Biljana Bradić je za beltinsko ekipo nastopala že leta 2015 in v 19.nastopih v SŽNL dosegla 40 zadetkov. Preden se je Biljana prvič pridružila Pomurju, je nastopala za domačo ekipo Kolibri Kuršumlija in Mašinac Niš.

Nikoleta Nikolić je prav tako nastopala za ekipo Mašinac Niš, iz katerega jo je pot vodila k srbskim državnim prvakinjam ekipi Spartaka iz Subotice. Odlične igre so Nikoleto vodile v Kazahstan, kjer se je pridružila igralkam BIIK iz Kazygurta. Kariero je nato nadaljevala v poljskem KKPK Medyk Koninu, s katerimi je tudi že gostovala v Prekmurju, ko so se poljske državne prvakinje pomerile z domačimi igralkami na prijateljskem srečanju.

Beltinske igralke čaka že v nedeljo tudi zanimiva mednarodna preizkušnja, saj se tako ekipa U17 in članska vrsta odpravljata v Budimpešto, kjer se bodo pomerile z igralkami TC Ferencvarosi.

VIDEO: