Kako je Melania izgledala včeraj in kako v oglasu za Muro pred 24-imi leti

Melania Trump je postala prva dama ZDA, že pred 24 leti, ko je postala prva ameriška predsednica. Leta 1993 je namreč posnela oglas za slovensko blagovno znamko Mura, v katerem igra prvo predsednico ZDA.
FOTO: Facebook

FOTO: Facebook

Melania Trump se je nekoč že prebila v Belo hišo! Ste vedeli, da je Sevničanka leta 1993 posnela oglas za blagovno znamko Mura, v katerem se je vživela v vlogo prve ameriške predsednice?

FOTO: Youtube

FOTO: Youtube

Pozabljeni oglas je iz naftalina potegnil ameriški spletni portal Univision. V njem Melania prispe na brniško letališče in se v Caprice Chevroletu, ki služi kot predsedniška limuzina, odpelje v Ljubljano, kjer sledi slovesna zaprisega. Reklama jo namreč spremlja na dan inavguracije, določeni prizori pa so vzeti iz filmskega arhiva – gre za posnetke Kennedyjevega prihoda v Dallas. Vse skupaj naj bi se odvijalo v ZDA, v Washingtonu, a ker je bil proračun za oglas nizek, so vse skupaj posneli kar v Sloveniji.

FOTO: Youtube

FOTO: Youtube

Melania Trump je tako že 24 let nazaj vadila življenje v Beli hiši, kamor se je včeraj dejansko preselila, ko je njen mož, Donald Trump, postal predsednik ZDA, Melania pa prva dama ZDA. V času snemanja oglasa je bila Melania stara 23 let, ko se je dokazovala še kot manekenka Melanija Knavs, ki je sanjala o karieri čez lužo. Jožica Brodarič, scenaristka pozabljenega Murinega oglasa, je za Univison dejala, da gre za neverjetno zgodovinsko naključje, Melania pa v oglasu deluje zelo uglajeno, elegantno in predsedniško.

FOTOGALERIJA:

VIDEO: