Puconci za konec razmontirali Mislinjo

Igralke Keme so gostile ekipo, ki je na zadnjem mestu lestvice in ima samo eno točko in ravno to točko so igralke Mislinje dobile proti domačim igralkam v 2. krogu prve lige, tokrat pa so domačinke pokazale, da so za razred boljše od Korošic.
FOTO: Čiček

FOTO: Čiček

Sam začetek tekme je na začetku bil nekoliko izenačen, vendar so domače igralke hitro vajeti igre vzele v svoje roke in si počasi začele graditi prednost. Prednost je pri drugem tehničnem odmoru znašala že sedem točk, vendar to ni bilo dovolj, da bi Kema niz mirno pripeljala do konca, igralke Mislinje so se vrnile v igro in izenačile na 24:24. Na koncu so več športne sreče imele domače igralke in dobile uvodni niz na tekmi.

Drugi niz se je začel po domačih notah, saj so Pucončarke takoj povedle s 5:0, prednost so stopnjevale in proti koncu niza so si priigrale tudi največjo prednost, devetih točk in tako drugi niz mirno pripeljale v svojo korist.

Tretji niz se je začel še bolje kot drugi, saj so domačinke povedle s kar 8:0, prednost se je stopnjevala in znašala pri izidu 21:04 kar sedemnajst točk. Nato so domače igralke nekoliko popustile v igri, Mislinja je dosegla nekaj točk več, ampak vse skupaj je bilo bistveno premalo, da bi lahko ugnale domačo zasedbo.

Puconci so se s to zmago ponovno vključili v boj za najvišja mesta in nadaljevanje prvenstva bo zagotovo zanimivo in napeto, seveda upamo, da bo nadaljevanje tako uspešno kot je bila ta tekma.

Sedaj sledi enomesečni zimski premor, prvenstvo se po spet nadaljevalo 21.01. ko se bodo igralke Keme odpravile na gostovanju v Maribor proti ekipi Branika.

Tadej Žganjar