Ste vedeli, da je Melania Trump bila ameriška predsednica leta 1993 in to kar v oblačilih Mure?

Melania Trump kani postati prva dama ZDA, že pred 23 leti pa je postala prva ameriška predsednica. Leta 1993 je namreč posnela oglas za slovensko blagovno znamko Mura, v katerem igra prvo predsednico ZDA. Ste ga že videli?
FOTO: Youtube

FOTO: Youtube

Melania Trump se je nekoč že prebila v Belo hišo! Ste vedeli, da je Sevničanka leta 1993 posnela oglas za blagovno znamko Mura, v katerem se je vživela v vlogo prve ameriške predsednice?

FOTO: splet

FOTO: splet

Pozabljeni oglas je iz naftalina potegnil ameriški spletni portal Univision. V njem Melania prispe na brniško letališče in se v Caprice Chevroletu, ki služi kot predsedniška limuzina, odpelje v Ljubljano, kjer sledi slovesna zaprisega. Reklama jo namreč spremlja na dan inavguracije, določeni prizori pa so vzeti iz filmskega arhiva – gre za posnetke Kennedyjevega prihoda v Dallas. Vse skupaj naj bi se odvijalo v ZDA, v Washingtonu, a ker je bil proračun za oglas nizek, so vse skupaj posneli kar v Sloveniji.

FOTO: splet

FOTO: splet

Melania Trump je tako že 23 let nazaj vadila življenje v Beli hiši, kamor se bo dejansko preselila, če njen mož, Donald Trump, na volitvah premaga Hillary Clinton, ki bi v primeru zmage postala prva ameriška predsednica, v nasprotnem primeru pa bo Melania postala prva dama ZDA. V času snemanja oglasa je bila Melania stara 23 let, ko se je dokazovala še kot manekenka Melanija Knavs, ki je sanjala o karieri čez lužo. Jožica Brodarič, scenaristka pozabljenega Murinega oglasa, je za Univison dejala, da gre za neverjetno zgodovinsko naključje, Melania pa v oglasu deluje zelo uglajeno, elegantno in predsedniško, piše City magazine.

VIDEO:

ANKETA:

Kdo bo po vašem mnenju novi predsednik ali predsednica ZDA?

  • Donald Trump (61%, 66 x glasovano)
  • Hillary Clinton (39%, 43 x glasovano)

Število glasov: 109

Loading ... Loading ...